Vores undervisere

Vores undervisere er fagfolk med mange års praktisk erfaring, der tilbyder kurser på det pædagogiske og specialpædagogiske område. Kursusindholdene tilpasses jeres behov og bliver skræddersyet til jer.

Anna Bjerre

Cand.psyk., foredragsholder, forfatter

Med fokus på selvværd og det sunde liv guider Anna jer gennem den proces det er, at gå fra at være barn til voksen. Rejsen mod at finde sig selv og være sig selv.

Anna-Marie Glavind

Familie- og psykoterapeut

Anna-Marie har mange års projekterfaring i forskellige daginstitutioner. Alle hendes kurser tager afsæt i eksempler hentet direkte fra pædagogens hverdag.

Anne Skov

Sygeplejerske og cand.scient.soc.

Anne er en erfaren formidler og projektleder. Hendes viden dækker bl.a. områder som sociale indsatser, jura, etik og menneskerettigheder.

Bente Dyhrberg Riis

Marte Meo-terapeut

Med al sin erfaring, er Bente som underviser god til at stille skarpt på den praktiske omsætning af Marte Meo-teorien og principperne.

Birgitte Flensholt

Ernærings- og husholdningsøkonom

Birgitte arbejder som selvstændig kostkonsulent. Hun er ernærings- og husholdningsøkonom, har en bachelor i psykologi og er grunduddannet psykoterapeut og coach.

Gitte Brandenburg Carlsen

Certificeret konfliktmægler og kommunikationsrådgiver

I Gittes projekter har den gode samtale altid været udgangspunktet. Hun sætter fokus på konfliktforebyggelse og konflikthåndtering med individets krav i midtpunktet.

Mie Glud Pedersen

Psykomotorisk terapeut

Med hendes baggrund som psykomotorisk terapeut bringer hun en kropslig funderet tilgang ind i mindfulness. Det bliver konkret og har en dybtgående effekt.

Morten Rahbek Kreilgaard

Ledelseskonsulent / Cand.scient.pol.

Mortens styrke er den personlige ledelsesudvikling med udgangspunkt i de konkrete udfordringer den enkelte leder og ledergruppe står med.