Vores undervisere

Vores undervisere er fagligt kompetente praktikere og teoretikere på hver deres område. Hver underviser har sit særkende. Fælles er, at alle er yderst professionelle fagfolk med mange års formidlingserfaring.

Steiner Steinmetz

Steiner er ikke blot en inspirationskilde for sine kursister, men også en fagligt fremragende formidler af teorien bag mundtlig historiefortælling.

Tina Bjørn

Med mere end 25 års erfaring fra det børne- og ungdomspsykiatriske område, har Tina en stor viden om og erfaring med tværfaglighedens styrke.

Mie Glud Pedersen

Med hendes baggrund som psykomotorisk terapeut bringer hun en kropslig funderet tilgang ind i mindfulness. Det bliver konkret og har en dybtgående effekt.

Michel Saxmose

Med Michel som underviser får du en dybere forståelse af, hvad der sker med os i konfliktsituationer og hvad du kan gøre, når du står i en opildnet situation.

Gitte Brandenburg Carlsen

I Gittes projekter har den gode samtale altid været udgangspunktet. Hun sætter fokus på konfliktforebyggelse og konflikthåndtering med individets krav i midtpunktet.

Gitte Hesselmann

Gitte Hesselmann har bl.a. fokus på det strategiske perspektiv, arbejdets organisering, medindflydelse og medbestemmelse.

Susanne Willumsen

Susannes måde at udvikle forandringsprocesserne er baseret på at skabe perspektiver og dermed muligheder for handling.

Bente Dyhrberg Riis

Med al sin erfaring, er Bente som underviser god til at stille skarpt på den praktiske omsætning af Marte Meo-teorien og principperne.